collapse

Author Topic: Softaculous Auto Installer doesn't work anymore  (Read 479 times)

Offline forenuser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
Softaculous Auto Installer doesn't work anymore
« on: October 06, 2019, 06:57:24 AM »
Hello,
I am using your free service (Order Number: 7865094779).
The Softaculous Auto Installer doesn't work anymore. Even if I select Custom Install no domain is available in Choose Domain list. Can you please check and correct it so that I can use the autoinstaller again?

Regards.

Offline SE-JAY

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 864
  • Karma: +28/-1
Re: Softaculous Auto Installer doesn't work anymore
« Reply #1 on: October 06, 2019, 08:12:02 AM »
Hey Bud,
Apologies for the inconvenience. I am unable to replicate this. Can you please share a screenshot?
Join Our Awesome Affiliates Program! Click Here For More info

Offline forenuser

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +0/-0
Re: Softaculous Auto Installer doesn't work anymore
« Reply #2 on: October 07, 2019, 09:41:10 AM »
Hello,
I tested it again today and now it works.

Regards.

Offline SE-JAY

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 864
  • Karma: +28/-1
Re: Softaculous Auto Installer doesn't work anymore
« Reply #3 on: October 07, 2019, 02:09:28 PM »
Thanks for the update! Let me know if you notice anything unusual.
Join Our Awesome Affiliates Program! Click Here For More info

 

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Recent Posts

Re: Issue with PHP after server upgrade by forenuser
[Today at 01:25:47 AM]


Re: Activate Zend Framework by SE-JAY
[February 26, 2020, 04:31:24 PM]


Re: Activate Zend Framework by kevinsotov
[February 26, 2020, 04:17:29 PM]


Re: Activate Zend Framework by tau.gi.mo
[February 26, 2020, 03:59:53 PM]


Re: Issue with PHP after server upgrade by tau.gi.mo
[February 26, 2020, 03:58:19 PM]